Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Vinterferie_1920x1000

Lek og moro i vinterferien

Vinterferien er snart igang og du lurer kanskje på hva du skal finne på? Ferie byr på tid til å for eksempel være kreative sammen, eller på morsom utelek. Her har vi samlet noen tips til hva dere som familie kan finne på.


Kreativt verksted
Perledilla
Rørperler er gøy både for store og små. Lag fargeglade armbånd og smykker, eller perle på plater og lag morsomme motiver. Det finnes utrolig mange perler og velge mellom. Her setter kun fanasien grenser. Du finner perler hos blant annet Ark, Lekia og Panduro. 


Bilde: Panduro


Makramè
Vil du prøve noe nytt? Prøv dere på DIY- trenden Makramè. Makramé er en teknikk der man med snorer knyter knuter og lager fletter for å danne et mønster. Med makraméteknikken kan dere for eksempel lage en drømmefanger, nøkkelring eller dekorasjon rundt en flaske. Hos Panduro finner du et hav av inspirasjoner og instruksjoner på hvordan du forvandler noen enkle snorer til vakre interiørdetaljer.

Bilde: Panduro


Spillkveld
Konkurranseinnstinket er på topp når hele familien er samlet rundt spillbrettet.  Her har vi samlet noen slagere som passer vel så godt for unge som for voksne. Ikke bare er de lette å lære, de byr på mange timer med moro rundt bordet. Trenger du flere spill tips finner du mange hos Norli og Ark


Monopol
Spillklassikeren Monopol. Kjøp, bygg og bli en eiendomsmagnat – eller tap alt og gå rett i fengsel

Tokyo Highway
I dette familiespillet gjelder det å bygge en motorvei og plassere sine biler i den japanske storbyen. Første spiller som klarer å plassere alle sine biler på veien er vinneren. Her kreves det både kreativ bygningsstategi og balanse i fingertuppene.

Vil du vedde?
Her skal hver spiller prøve å lære fysiske og mentale oppgaver, mens de andre spillerne vedder om spilleren klarer det eller ikke. Dette morsomme spillet får alle deltakerne i bevegelse.

 

Ut på tur
Få ting er vel bedre enn å tilbringe tid ute med hele familien, enten dere allerede elsker friluftsliv eller tenker det kan være en flott oppfordring til å komme seg ut. Det er ikke mye utstyr du trenger for å komme i gang, du kommer langt med et par gode sko og varme klær. Er det likevel noe dere mangler hjelper de flotte menneskene på Intersport dere gjerne. Og i sekken må dere ikke glemme og pakke noe godt å spise! 

Pinnebrød
Prøv klassikeren pinnebrød neste gang dere skal på tur. Dette er kjempegod turmat som enkelt kan pakkes i en brødpose eller boks og tas med i sekken. Du kan prøve med ulike smakstilsetninger i deigen som for eksempel ost og soltørkede tomater, så blir det nesten som pizzabrød ;) Oppskrift på pinnebrød og flere smaksvariasjoner finner du hos Jernia

Vafler på bålet
Etter å ha gått langt (eller kort), må en jo kunne unne seg noe søtt. Vafler er en klassiker som alltid faller i smak, både hos store og små. Hel røren på en tom flaske før dere drar, så er det lett å helle opp i bålvaffeljernet når dere er ute. Her finner du oppskrift til verdens beste vafler


Sunwind vaffeljern fra Jernia, pris kr 449,-