Herre VIC

VIC åpner herreavdeling!

VIC Farmandstredet har vært på senteret i mange år, men nå kommer de endelig med en etterlengtet HERREAVDELING fylt av varer av merket Jean Paul!.

Merket er inspirert av en fransk maritim livsstil. Brødrene Placht skapte den første Jean Paul-kolleksjonen i 1977. De følte det manglet noe i det norske klesmarkedet; funksjonelle, men stilige fritidsklær.
I dag er Jean Paul et av de mest anerkjente og tidløse klesmerkene i Norge og har et slektstre, en arv og historie som oser av autentisitet.
Stilen er klassisk, tidløs og «preppy», med en fargepallett tilsvarende den du finner på den franske Middelhavskysten. Jean Paul fokuserer på god kvalitet og passform, og at du alltid skal føle deg velkledd – uansett anledning.

Åpningstilbud 24 - 26 september 2020: -25% på alle Jean Paul herrevarer
Er du medlem av FarmandClub? -30% på ett valgfritt plagg fra Jean Paul herre! Les mer om kundeklubben og last ned appen her!

Hos VIC finner du en blanding av klassiske, tidløse plagg, men også trendy og tidsriktige antrekk, og vi fører blant annet merker som Jean Paul, BLU, Donna, Mario Conti, Riccovero, Boss, Inwear - for å nevne noen
Et besøk hos VIC skal gi deg en følelse av å bli ivaretatt. Vi har kompetanse på mote og antrekk, og du kan forvente god service og veiledning når du besøker en av våre butikker. Når du handler hos VIC skal du være trygg på at du kjøper klær av høy kvalitet og design – som understreker din egen stil. 

Velkommen til VIC