Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
varmamaterial_responsiv_1920_580

Varme materialer

Ull er et fantastisk materiale på så mange måter. Det er både fuktavstøtende og temperaturregulerende, som betyr at det varmer godt når det er kaldt og virker avkjølende når det er varmt. Dessuten trenger du ikke å vaske dine ullplagg i vaskemaskinen, de liker bedre å bli luftet. Så...for å gjøre en lang historie kort, hvis du vil satse på varme plagg som holder lenge er det ull du skal satse på. Vi har funnet frem de fineste ullplaggene i våre butikker akkurat nå, i alt fra lammeull til merino, alpakka og kashmir. Materialer som er fra plante- og dyreriket er biologisk nedbrytbare, og det beste alternativet for miljøet. Men på grunn av elastisitet og passform tilsettes fremdeles mange klær syntetiske fiber, som det fremdeles ikke finnes gode naturlige erstatninger for.   

Søtt med lyseblått i alpakka
Prisvennlig genser i trendfargen lyseblå – 38% alpakka og 25% ull. Matches fint med lyse jeans for en gjennomført look. Inneholder 32% Polyamid, og bør derfor vaskes sjelden eller i en vaskepose som denne fra Kid Interiør for å redusere utslipp av mikroplast.
Bik Bok, 399 kr


Lusekoften – en sikker vinner
En klassiker i garderoben. Spesielt for oss som minnes 90-tallets kjærlighet for den norske lusekoften. Varm, strikket ull med løs passform – helt enkelt et must for den motebevisste i høst. Genseren er 43% Ull, men inneholder både akryl og polyester, og bør derfor også vaskes i en slik vaskepose.
Carlings, 699 kr


Basisgarderobens vinner
Cubus satser på fine basisplagg i kvalitetsmaterialer og denne pologenseren for damer i 100 % merinoull er en klar tier. Enkel å style, allsidig og tidløs. Merinoull, som alt som inneholder ull skal alltid vaskes med egnede vaskemidler, som for eksempel Milo.
Cubus, 599 kr


En forbedret basisgarderobe
Å være velkledd har aldri vært enklere! Også til herremoten satser Cubus på fine basisplagg i 100 % merinoull. Vi elsker denne skogsgrønne varianten som pynter opp et par blåjeans, og som er minst like fin til dressbuksen.
Cubus, 599 kr


Soothing blue
Denne fargeklatten vil bringe frem øynene til mannen, være seg blå, grønne eller brune. Genseren er fra Premium Quality kolleksjonen til H&M og er laget av 100 % lammeull. 
H&M 399,-


Et sikkert kort
Mer langermet i 100 % merinoull? Selvsagt! Denne stilige, marineblå varianten med tenniskrage er et must for alle stilbevisste menn.
H&M, 499 kr

En snill søker en tøff
Til en myk, ganske pen kortermet topp i ull finnes det et sikkert stiltips – sort jeans, som disse i en bærekraftig bomull/modal mix. Alt etter den klassiske regelen: tøff opp det myke, og myk opp det tøffe.
Lindex, 599 kr

 

Ribbet til flere formål
Teodor Zipgenser fra MARIO CONTI er en ribbestrikket, komfortabel genser som er like fin på et casual selskap som på hytta. Genseren er 80 % lammeull og 20 % nylon. Genseren bør derfor også vaskes i vaskeposen nevnt over. 
Match 1299,-

Søt cardigan
Agnes Cardigan fra Jean Paul er en nydelig, myk blanding av bomull og ull. Med en liten pufferm og en sprek farge er dette et delikat og friskt innslag til enhver garderobe.
Match 999,-

 

Trendy half-zip
Dette er en livredder i garderoben! Den grå fargen kan virke enkel, men med en skjorte eller en pologenser under, blir stilmulighetene nesten uendelige. At den i tillegg er 100% ull, er 100% topp.
Zizzi 949,25