Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Valentine

Romantiske tips til Valentines hjemme

Valentines day, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en dag for å hedre de du er glad i. I år faller denne dagen på samme dag som morsdag, så da må man virkelig slå på kjærlighetstromma. I den anledning har vi satt sammen noen forslag til hvordan du kan overraske din kjære. 

Bak brownies
Sjokolade er en favoritt for veldig mange, og saftige brownies passer ypperlig å bake til noen du er glad i. Vi elsker browniene på Jordbærpikene, disse kan du kjøpe med deg hjem, gjerne ring og bestill så du kan enkelt plukke det opp (924 57 907). De har også lagt ut oppskriften på nettsidene sine slik at du kan lage de hjemme! Bytt ut hvetemel med jyttemel og få en glutenfri variant.
Jordbærpikenes oppskrift finner du HER!
Og Meny sin oppskrift (med pistasj!) finner du HER!

Lag et skalldyrsfat
Det er ikke alle som er klar over at vinteren er sesong for skalldyr. For eksempel er blåskjell og reker på sitt aller beste nå! Å sette sammen et skalldyrfat trenger ikke å være komplisert og er ordentlig sosial kosemat. Meny presenterer et flott og enkelt fat HER! Bare plott inn antall personer og så regnes det ut hva du trenger.


Biff og søtpotetpuré
Om man ikke ønsker å spise med fingrene foran hverandre enda, så er det bedre med en klassiker som biff med en søtpotetpuré ved siden av. En smakfull hovedrett som blir ekstra god med stekt østerssopp, spinat og rødvinssaus. Oppskrift finner du HER.


Blomster er et must!
Ingen Valentine er komplett uten noen nye blomster, være seg en bukett med roser eller en ny plante, kanskje en orkidé? En vakker rosebukett med rosa, cerice og røde roser, pent bundet opp med alstromeria og sesongens grønt fås kjøpt hos Mester Grønn HER. Du kan hente i butikken eller bestille hjemkjøring! Rosebuketten kommer i en fin gavepose, og leveres i en beskyttende eske sammen med holdbarhetsmiddel. Vase selges separat.

Imponer med lekkert dekket bord
DUK: En duk får umiddelbart bordet til å se mer formelt og vakkert ut, eventuelt kan man dekke med noen lekre spisebrikker. For eksempel disse fra Kremmerhuset til kr 59,-

SERVIETTER: Har du noen gang stått ved et dekket bord og tenkt med deg selv, hvordan har de fått til det? Tilbords har laget steg for steg videoer til en rekke enkle metoder å brette servietter, som ser komplisert ut og vil imponere! Se videoene HER.

LEKRE GLASS: Noe godt i glasset setter prikken over i-en, og ekstra godt smaker det ut av et lekkert glass. Disse glassene fra Vervino serien fra Zwiesel den perfekte passform for de spesielle anledninger har blitt tildelt IF DESIGN AWARD 2020. Produsert i solid Tritan Krystall som sikrer pene glass med lang holdbarhet. Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Kjøpes på Kitchn HER, hvor de tilbyr klikk og hent. 

LEVENDE LYS: Noe av det mest romantiske som finnes er levende lys. Men er du opptatt av inneklima så vett du at det ikke er det beste å gjøre. Du kan derimot dekke med lekre bordlykter fra Tenderflame! Disse får i flere størrelser og utforminger hos Tilbords, og gjør at du kan nyte dansende flammer uten soten det vanligvis bringer. Se flere bilder @tenderflame_norge på instagram. Tilbords tilbyr også klikk og hent HER.