Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Selvbruning_1920x580

Slik lykkes du med selvbruning

Det er vår! Vi skal etter hvert vise frem bare ben og armer, men etter en lang og mørk vinter er kanskje kroppen ikke helt klar. Vi har snakket med Anine på Fredrik & Louisa, som gir deg sine beste tips for å lykkes med selvbruning.   

Prepping av huden

For at fargen skal bli jevnest og finest mulig er det viktig å preppe huden i forkant, slik at huden er mest mulig jevn og frisk. Anine anbefaler og eksfoliere huden et par dager før påføring, og bruke en god fuktighetskrem. På dagen du skal påføre selvbruningen begynner du en lett bodylotion. Tørre hudpartier har en tendens til å bli mørkere enn velfuktet hud, så vær ekstra nøye på tørre partier som føtter, knær og albuer.

Hvilket produkt bør jeg velge?


Selvbruning kommer i mange varianter som blant annet spray, dråper, mousse og krem. Hva slags formula du liker best, må du nesten prøve deg frem til, men Anine har følgende tips. Bruk et produkt som er brunt, da ser du lettere hvor du har påført og ikke. Benytt deg også av en tanning mit, da blir resultatet jevnere og du slipper eventuelle skjolder på hendene. Selv foretrekker Anine mousse, da føler hun at hun har best kontroll på påføringen.
Er du nybegynner eller kun ønsker en lett glød, prøv deg gjerne med noen selvbruningsdråper i din favoritt fuktighetskrem eller prøv deg på et selvbruningsprodukt som gir brunfarge gravis over tid. Du bør uansett begynne med en lys farge og heller bygge opp fargen med flere applikasjoner enn å velge en veldig mørk farge.

En siste oppfordring fra Anine; husk å la selvbruningen tørke før du tar på deg klær, så du ikke ødelegger klærne dine.
Er det noe mer du lurer på, gå innom Fredrik & Louisa- de hjelper deg gjerne.

Lykke til