Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Norli_Norgesferie_1920x580

Inspirasjon til Norgesferien

Det blir nok Norgesferie for de fleste av oss i år også. Trenger du inspirasjon og tips til hvor ferien skal gå og hva du bør få med deg på veien? Hos Norli bugner det over av inspirasjon til deg som planlegger Norgesferie – her er noen av våre favoritter. 

Er det i år du endelig skal prøve deg på Preikestolen, eller kjenne muget i magen over Romsdalseggen? I denne boken finner du femti av Norges mest klassiske turer. Boken har oversiktlige kart, ruteinformasjon og tips til når du bør dra og hvor du bør gå for å oppleve gamle turklassikere på nye måter.


Norges beste turklassikere, nå kun kr 375,- (ordinærpris kr 429,-)

Frister det ikke med en tur i fjellet, er det kanskje landeveien som kaller. Boken Mil etter Mil er den ultimate guideboken for å planlegge din neste bilferie i Norge. Her får du blant annet interessant informasjon om vegene, flotte bilder, spennende lokalhistorie og detaljerte kart over turistveien


Mil etter Mil, nå kun kr 262,- (ordinær pris kr 299,-)

Har du lyst til å overnatte et sted helt utenom det vanlige? Da er dette boken for deg, Torild Moland gir deg 110 unike overnattinger i Norge. Her får du mange gode ideer til en romantisk tur med kjæresten, en annerledes vennetur eller familieferien.

110 unike overnattinger i Norge, nå kun 305,- (ordinærpris kr 349,-)

 

Ønsker du å ta med deg teltet på tur, må du sjekke ut boka Norges fineste teltturer. Her vil du garantert finne noe som frister, enten du ønsker å vandre langs kyststier, i skogen eller på fjellet.


Norges fineste teltturer, nå kun kr 262,- (ordinær pris kr 299,-)

Lykke til med planleggingen av årets sommerferie!