Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Norli_Mammuut21_1920x580_360

Norli deler sine mammutfavoritter

Lyst på nytt lesestoff? Årets største bokhappening er i gang hos våre bokhandlere. Mammutsalget varer fra 15. februar til 13. mars. Vi har snakket med Norli og fått deres anbefalinger fra årets salg.
Bøkene kan forhåndsbestilles hjemme. Hent dem her på senteret eller få dem tilsendt hjem. Se alle tilbudene her
Harry Potter gaveeske 

Pris kr 499,- (før kr 1199,-)
Alle syv bøkene i flott gaveeske, for de barna som enda ikke har fått oppleve Harry Potter universet. Romanene handler om en ung trollmann – Harry Potter, og hans venner Hermine og Ronny som alle er studenter på Galtvolt skole for trolldom.
Villmarksgensere – varme gensere til friluftsfolk & eventyrere
av Linka Neumann

Pris kr 149,- (før kr 379,-)
Strikk tykke og gode gensere med den riktige villmarkslooken. Dette er gensere som holder deg varm og tørr på korte og lange eventyr, uansett vær. Kjøper du denne boken nå, så rekker du å strikke en nydelig genser før påske.
Koke bjørn 
av Mikael Niemi

Pris kr 149,- (før kr 399,-)
Koke bjørn er en voldsom og sanselig roman om hvordan store begivenheter rammer en liten verden. Den er en drivende detektivfortelling om kulturkonflikter, undertrykkelse og en revolusjonær vekkelsesprest.
Der krepsene synger
av Delia Owens

Pris kr 99,- (før kr 379,-)
Der krepsene synger er en ode til det naturlige liv, en hjerteskjærende oppvekstroman og en overraskende fortelling om et mulig drap. Owens minner oss om at vi alltid vil være formet av det barnet vi engang var, og at vi alle er offer for de vakre og voldsomme hemmelighetene naturen skjuler.
Noe tapt og noe vunnet
av Tara Westover

Pris kr 129,- (før kr 379,-)
En utrolig historie om overlevelse, fanatisme og verdien av kunnskap. Tara er sytten år gammel første gang hun setter sine ben i et klasserom. Hun vokser opp i fjellene i Idaho med foreldre som forbereder seg på dommedag: De bunkrer opp med mat, sover med fluktveske i senga og er motstandere av sykehus og leger. Som ungdom begynner Tara utdanne seg selv og klarer opptaksprøven til universitetet. Her lærer hun om verdensbegivenheter hun aldri har hørt om før, som Holocaust og om den amerikanske borgerrettsbevegelsen. Suget etter å vite mer, lære mer, forstå mer, bringer henne til Harvard og Cambridge. 
Noe tapt og noe vunnet fikk fantastiske kritikker og gikk rett inn på New York Times' bestselgerliste da den kom ut. Norli beskriver den som sterk og gripende oppvekstfortelling fra virkeligheten.