Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
21

Gavetips til morsdag

I en tid der mange har sett litt mindre til sine mødre er det kanskje ekstra hyggelig å gi en fin morsdagsgave i år Husk at det ikke nødvendigvis trenger å koste så mye – vær kreativ og lag noe selv. En gave rett fra hjertet. Du kan for eksempel lage frokost på sengen eller skrive et kort med noen hyggelige ord. Til mormor eller farmor kan du for eksempel skrive et brev og legge i postkassen som en hyggelig overraskelse. Vi har samlet noen flere gode tips til morsdagsgaver i ulike prisklasser. Priser er veiledende, lokale avvik kan forekomme i butikker. 

Bak det selv
Luftige og saftige kanelboller med myke kanter. En vidunderlig duft av nybakt brer seg i hjemmet. Hvem faller vel ikke pladask for det? Alle ingredienser finner du hos Meny, og trenger du nye bakeredskaper finner du dette hos Nille. Oppskriften fra Nille finner du her

Smykke med tidløst symbol
Alle er vel glad i vakre smykker? Bjørklund anbefaler dette nydelige smykket med livets tre som anheng. Livets tre er et tidløst symbol og i dette smykket ligger livets tre inni en sirkel som gjør smykket stramt og minimalistisk til tross for en del detaljer.

Bjørklund: Elsesmykke, kr 998,-

Den sikre klassikeren
En bukett med friske blomster blir alle mammaer glade for. Husk å legge ved et hyggelig kort hvor du skriver hva hun betyr for deg. Finn din favorittbukett i butikk, eller bestill med klikk & hent. 

Til den praktiske estetikeren
Er hun på jakt etter nye sko? Disse støvlettene fra ZERO°C har praktisk Gore-Tex beskyttelse som gjør de både vann- og vindtette. I tillegg er de rålekre, ikke sant?

Skoringen: skoletter, kr 1599,- 

Til hjemmekosen
Perfekt gavetips til noen du er glad i. Pakken inneholder en sort kopp med gullhank, aromakaffe med nydelig smak av sjokolade og vanlige, og en pose med søte sjokoladehjerter med smak av nougat - nam!

Kremmerhuset: gavepakke kr 249,-

Til turelskeren
By på en hyggelig tur ut med kakao og noe god niste. Finn en plass med nydelig utsikt og nyt kvalitetstid sammen. Her kan man enkelt holde god avstand og fortsatt være sammen. Ta med noen gode pledd og sittelapp i ull. Dette kan fint også gis som gave ved starten eller slutten av turen ♡

Nille: sitteunderlag i ull, kr 229,- 

Myk og behagelig glede
For de sene morgenene hvor hygge står i fokus! En deilig morgenkåpe med bred krage, frontlommer og avtakbart knytebelte i livet, laget av et mykt materiale.

Lindex: fleece morgenkåpe kr 349,-

Til matelskeren
Gi noen sann matlagingsglede med dette populære kryddersettet. Gavepakke som inneholder 1 stk. Himalayasalt kvern, 1 glass Chiliflak og 1 glass middelhavsmiks krydderblanding.

Kid: Gourmet gavesett i tre deler, kr 269,90,-

Til spa-elskeren
Et hyggelig tips til alle mødre er å by på litt velvære i hverdagen. Hos Nille finner du velværeserien Kilde, med flere spennende produkter. Kanskje kan du lage en liten gavekurv med et utvalg produkter. Tips! Legg ved et lite kort med noen hyggelige ord i kurven.

Nille: Kilde velværeserie fra kr 39,90,-

Til den hjertevarme
Gi en vakker leseopplevelse i gave. «Hva har du lyst til å bli når du bli stor?» «Snill.» En hjertevarmende fortelling om vennskap og håp. En bestselger som har berørt en hel verden. En bok som passer for alle - om de viktige verdiene her i livet. Om hvor modig man må være for å be om hjelp. Om verdien av å være snill - mot andre, men også mot seg selv.

Ark: Gutten,muldvarpen, reven og hesten, kr 299,-