Farmandstredet3_1920x580

Informasjon vedrørende korona

Kjære kunder,

Farmandstredet har åpent som normalt, men de fleste butikker har noe avvikende åpningstider og enkelte butikker kan være stengt, som en konsekvens av Covid-19. Se butikkenes websider og sosiale medier for oppdaterte åpningstider. Du kan også finne butikkenes telefonnummer her. Vi beklager dette og ber samtidig om deres forståelse.

 

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

 

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt: 

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft.
  • Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig.

 

Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser. 

 


Aktuelt

Kupongkampanje - FarmandClub

Klubbdager på Farmandstredet - for medlemmer i FarmandClub (14 - 26 sept)