Slik skaper vi trykk handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trykk handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Julegaver_forside_canva_1920wide

Julegavetips til under 500 kroner

Dagene går fort mot jul og for mange er det fortsatt noen julegaver som gjenstår. Det er ikke alltid like lett å finne en julegave som både føles omtenksom og passer perfekt til den du skal gi det til. Bli inspirert av våre 15 julegavetips til under 500 kroner som alle føles helt riktig i år. Priser er veiledende, lokale avvik kan forekomme i butikker. Hovedbilde er fra Bjørklund.

TIL SJØNNHETSFANTASTEN
Et gavesett med Glöd - Sophie Elise sin bestselgende Self Tan Mousse i fargen Medium. Påføringsvott følger med. Perfekt julegave til kjæresten, dame, kona, venninne, datter, niese, søster, mamma, bestemor eller tante!

VITA, kr 299,-

TIL HEN SOM TAR VARE PÅ HUDEN
Et sett med to unike produkter fra Korres, beriket med supervitamin C og tilsatt olje av villrose, som gir en jevnere hudtone, motvirker de første linjene og tilfører rikelig med fuktighet til huden. Forynget hud med ny glød kommer til syne.
Inneholder: Korres Wild Rose Brightening & First Wrinkles Day Cream 40 ml og Wild Rose Brightening & First Wrinkles Advanced Repair Sleeping Facial / Night Cream 40 ml.

VITA, kr 399,-

TIL TRENINGSELSKEREN
Hvorfor ikke satse på mer utvalgte gaver til ettertanke i år? Nå som mange begynner med hjemmetrening er det viktig med godt underlag. Dette er en polstret treningsmatte som gir deg et mykt og sklisikkert underlag å gjennomføre treningen på. Perfekt når du utøver pilates, yoga, core og uttøying. En perfekt gave til en venn som liker å trene!

Clas Ohlson, kr 269,90,-

TIL LESEHESTEN
Til vennen eller slektningen som bare må ha litt krim i hverdagen, anbefaler vi Jo Nesbø’s Kongeriket. Den omtales som «Ingen ordinær krim, men en fantastisk god roman.» Dagbladet, terningkast 6.

ARK Bokhandel, kr 399,-

TIL HUN DU ER GLAD I
Smykker er alltid en god ide! Dette er den perfekte gaven til hun du er glad i, uansett om det er kjæresten, venninnen, kona eller moren din. Settet kommer i en delikat og fin eske med velsmakende hjertesjokolader. En gave man blir glad for.

Bjørklund, kr 396,-

TIL KOKKEN
Gi noen sann matlagingsglede med denne populære kokkekniven fra Global. Det blir rett og slett gøy å kutte både kjøtt og rotfrukter. Global GS-89 (13cm) er velegnet til de fleste skjæreoppgaver. Den er skapt for å feire den japanske knivseriens stålsatte vilje til å være den foretrukne kjøkkenkniven gjennom 30 år!

Jernia, kr 469,-

TIL DEN HYGGELIGE
Et hyggelig tips til den hyggelige er å gi en smakfull oppmerksomhet. Dette settet med luksuskakao og marshmallows fra Kremmerhuset er bare helt NAM!

Kremmerhuset, kr 299,-

TIL DEN KOSETE
Pysjamas! Myke fristelser til både han og henne. Gi en gave som virkelig kan nytes i julen, med sene morgener og hjemmehygge. Pysjsett fra Match kommer i flere farger og til både herre og dame.

Match, kr 499,-

TIL SELFIEMESTEREN
Hvis ingenting annet føles riktig, er i alle fall et hendig selfielys til mobilen et godt alternativ! Click Light Pro festes enkelt med klypen på baksiden og passer alle typer mobiltelefoner og nettbrett. LED-belysningen drives med 2 x AAA/LR03-batterier (medfølger).

Clas Ohlson, kr 149,90,-

TIL LUKSUSDYRET
Hva med en nydelig og fluffy morgenkåpe? Passer perfekt til kalde morgener i kombinasjon med en deilig kopp te. En deilig morgenkåpe med bred krage, frontlommer og avtakbart knytebelte i livet, laget av et mykt materiale fra Lindex.

Lindex, kr 399,-

TIL DEN LILLE HÅNDVERKEREN
Ta på verktøybeltet, det er alt som skal til for å være klar og fikse husets små feil eller dagens oppfinnsomme byggeprosjekt. Med beltet på kan du enkelt få tilgang til de inkluderte verktøyene når du trenger dem. Inneholder en hammer, tang, sag , skiftenøkkel, skrutrekker, verktøybelte og batteridrevet skrutrekker med medfølgende batterier.

Lekia kr 299,90

 

TIL DEN LILLE MESTERKOKKEN
Et fargerikt lekesettet med ulike kjeler, lokk, redskap og dørslag i solid metall er perfekt for små kokker! Med dette settet kan barna lage mange fantasifulle lekeretter, og ingen vil brenne seg med den flotte grytevotten!

Lekia kr 249,90

TIL FRYSEPINNEN
Kjenner du noen som alltid er kald på føttene? Varme ulltøfler fra Face the Winter kan være en innertier under juletreet. Dette er slipon-tøfler med ullfilt og en ekstra komfortabel fotseng med fleksibel gummisåle.

Eurosko, kr 499,-

TIL DEN GJESTFRIE
Skjenk gaven en ekstra tanke. Med denne vakre tekannen kan mottakeren få anledning til å skjenke deg en variasjon av smakfulle drikker i tiden fremover. Tekannen er på 1,4l.

Flying Tiger Copenhagen, kr 150,-

TILBEHØRET SOM ALDRI SVIKTER
Et varmt og godt skjerf passer utmerket til tiden vi er i. En gave både hun og han blir glad for. Velg et skjerf som passer i fargene til personen du skal gi det til, dog er alltid varme jordfarger eller ruter et godt valg. Dette skjerfet fra Dressmann er i 100% ull.

Dressmann, kr 299,-