Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Handkremer

Vinterens deiligste håndkremer

 1/22/2021

Tørre og såre vinterhender? Da har du kommet til rette plass! Vi har satt sammen en liste med våre favoritt håndkremer til forskjellige anledninger. Velg ut din favoritt, fortell oss hvilken det er i kommentarfeltet til denne artikkelen på Facebook, og du er med i trekningen av din favoritt. 5 heldige vinnere trekkes ut mandag 25. januar 2021.

Den lille i veska
Spesielt nå i disse dager er det viktig å ha en god håndkrem i veska så ikke all håndvasken og håndspriten tørker fingrene helt ut. Alle tre dufter godt, kanskje spesielt Camilla Phil sin.

 1. Bubble T Hand Cream Mini Lemongrass & Green tea 30 ml 29 kr Fredrik & Louisa
 2. Skin Camilla Phil Glow Hand Cream 75 ml 149 kr Apotek 1 og VIta
 3. Hemp Hand Protector fra The Body Shop 30 ml 89 kr

Ha med din egen håndrens: Lemon Cleansing Hand Gel fra The Body Shop 100 ml kr 98 som lukter nydelig og pleier.

Moden hud
Kremene for moden hud er laget for å regenerere og gjenopprette hudens ungdommelighet og redusere rynker og pigmenteringer. Origins er best å bruke om natten, Declare kan brukes som en håndmaske ved å smøre et tykkere lag og Biotherm er mild og ren, blir ikke fettete og trekker raskt inn.

 1. Origins Plantsctription Antiaging Hand Cream 75 ml 345 kr Kicks
 2. Declaré Luxury Anti-Wrinkle Hand Cream 75 ml 269 kr Fredrik & Louisa
 3. Biotherm Biomains Age Delaying Hand & Nail Treatment 100 ml 239 kr Kicks

Favoritten
Uansett hvor mange håndkremer man prøver, liker, kanskje til og med elsker så er det en vi alle holder ekstra kjært og alltid går tilbake til. For undertegnede er dette L'Occitane Shea Hand Cream. Dette er en storfavoritt i hele verden! Kjempegod i det nordiske klima. Den er nok litt fet for noen, men har du tørre hender er denne helt fantastisk. 150 ml 229 kr Vitusapotek.

Ekstra tørr hud
Å ha veldig tørr og sprukken hud kan være veldig vondt og plagsomt. En krem som er flott til å berolige, gjenopprette og normalisere selv den tørreste og skjoldete hud er denne kremen fra The Organic Pharmacy, den har en veldig stiv pris, men det ryktes at den er verdt det. Eight Hour Cream serien er en klassiker for tørr hud. Kremen lindrer og forebygger tørre hender, samt sprekker i huden, har en lett konsistens og trekker raskt inn. Kremen fra Clinique har svært gode anmeldelser for sine egenskaper til å styrke hudens fuktighetsbarriere og pleie veldig tørr hud. Selv om enkelte kommenterer at den milde duften er noe spesiell. Den trekker fort inn og føles veldig behagelig.

 1. The Organic Pharmacy Ultra Dry skin Cream 100 ml 800 kr Fredrik & Louisa
 2. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Moisturizing Hand Treatment 75 ml 275 kr Fredrik & Louisa og Kicks
 3. Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle Cream 75 ml 230 kr Fredrik & Louisa og Kicks

Over natta
Dersom hendene dine er veldig tørre kan det også være en god idé å smøre de inn på kvelden med en tykk krem, gjerne med bomullshansker over så kremen får trekke inn uten å havne utover alt sengetøyet. Disse kremene er alle designet til dette formål. Den eksklusive Sensai kremen selges hos både Kicks, Fredrik og Louisa og Vita, og er en kundefavoritt.

 1. C | Håndkrem geranium fra Sunkost 100ml 199 kr - Sunkost
 2. Sensai Intensive Hand Treatment 100 ml 860 kr – Kicks, Vita og Fredrik & Louisa
 3. The Ritual of Jing Hand Mask 70 ml 110 kr – Rituals

Til badet
På badet er det lekkert med et matchende såpe og håndkrem sett i praktiske pumpeflasker. Disse settene har lekre design, har gode lukter og er pleiende.

 1. Mon Sun Everyday treats Calming Oats Handkits300 ml x2 199 kr 50 % nå Kicks
 2. Spirutual BeautyTsubaki Duo Hand Care set190 ml x2 199 kr Vita

Til pulten
Når man er på jobb eller er på hjemmekontor er det praktisk å alltid ha håndkremen på en fast plass, og dette fungerer best om den er i en praktisk pumpeflaske. Det er også viktig at den trekker raskt inn og ikke legger igjen merker på tastatur eller papirer. Lotion er noe lettere enn en krem, og passer godt, men også Rudolph Care sin krem trekker lett inn og passer godt på skrivebordet.

 1. REN Atlantic Kelp Hand lotion 300 ml 249 kr Fredrik & Louisa
 2. Rudolph Care Hand Cream 200 ml 350 kr Fredrik & Louisa og Vita
 3. Mon Sun All Day Treat Detox & Antioxidant Hand Lotion 300 ml 119kr. Nå 30 % hos Kicks

Til kjøkkenet
Også på kjøkkenet er det praktisk med en pumpeflaske, men det stilles litt andre krav til kremen enn på pulten. Man trenger en krem med en nøytraliserende lukt, og den må så klart passe godt inn på kjøkkenbenken. Disse har alle også matchende såper.

 1. Molton Brown Lime & Patchouli Hand Lotion 300 ml 260 kr Fredrik & Louisa
 2. The Ritual of Ayurveda Kitchen Hand Balm 175 ml 115 kr Rituals
 3. N.A.E. Hand Cream Herbal 300 ml 149 kr Sunkost

Ritual har en Kitchen balm i de fleste av sine klassiske dufter. Her er det bare å velge etter favoritt lukt eller designet som passer best på ditt kjøkken. 

De beste duftene
Det er ikke lett å velge hvilke av Rituals kremene som lukter best, men Rituals of Jing er definitivt en favoritt her, i tillegg til Jasmine. Jo Malone London har en utfordrende og sensuell duft man kan drømme seg bort i. Og Miss Dior på sin side lukter av den klassiske Miss Dior duften, en livlig og delikat floral duft.

 1. Jo Malone London Pomogranate Noir Body &Hand Lotion 250 ml 470 kr Kicks
 2. The Ritual of the Jing Hand Lotion 70 ml 110 kr Rituals
 3. Dior Miss Dior Hand Cream 50 ml455 krFredrik og Louisa

Til hytta
Marius håndkrem i gavesett med neglfil fra Princess 50 ml 129 kr er rett og slett det perfekte tilskudd til hytta.