Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
badrum_responsiv_1920_580

Finere bad uten oppussing

Tips & triks

Å pusse opp badet kan være meget dyrt. Men som regel finnes det enklere måter å gjøre badet hyggeligere på. Å velge rett farge, materialer og innredning kan løfte hele rommet. Her er noen tips på hvordan du gir ditt bad en rask og stilfull oppfriskning.

Dropp plastmatten
Har du en trist plastmatte på badet? Kjøp heller en herlig baderomsmatte til å ha på gulvet. Det er en enkel quick fix som gir badet en helt annen følelse. Baderomsmatter finner du hos Kid og Princess

Umoderne fliser
Trenden med dekorplast ble stor for et par år siden. Men det er fortsatt et godt budsjettips til de som vil skjule gamle og utdaterte fliser på badet. Du finner det i hobby- og fritidsbutikker. Se også etter kontaktplast, som finnes i blant annet fint marmormønster. Visste du at det også går an å male fliser? Ta gjerne kontakt med Jernia for tips.

Rydd opp!
Overfulle baderomsskap med gamle og utdaterte skjønnhets-og helseprodukter gir ikke akkurat en følelse av feng shui på badet. Du finner som regel informasjon om holdbarhet på produktene. Clas Ohlson og Jernia hjelper deg med alt du trenger til å holde orden i skuffer og skap!

Detaljer
Se over kroker, hanker, skittentøyskurver og små oppbevaringsbokser. Fine kurver og beholdere koster som regel ikke så mye, og det finnes mange fine skittentøyskurver i stilig design. Hvis du har plass, kan du også ha en plante på badet for å skape mer liv. Har du liten plass er små sukkulenter er veldig søte på en baderomshylle! Sjekk Mester Grønn sitt utvalg! 

Håndklær og dusjgardiner 
Dusjgardiner har en tendens til å bli litt ekle etter en stund. Sjekk om din kan vaskes i vaskemaskin, for en rask oppfriskning. Se også over håndklærne dine. Gå for håndklær som matcher i ulike størrelser, og i farger som passer øvrig innredning på badet.

Vis frem og gjem
Ingen vil se en haug med toalettpapir stå fremme. Derimot vil det gi en luksuriøs følelse hvis du har parfymer og hudkremer med fin forpakning som står fremme.

Duft
Badets beste og enkleste quick fix er duftpinner eller duftlys. Utvalget av dufter er så stort at det er lett å finne en favoritt! Og det vil gi en mer hjemmekoselig følelse enn lukten av rengjøringsmidler eller kunstig duftspray. De fleste av interiørbutikkene på senteret selger dufter til baderommet. Duften jasmin fra Rituals er himmelsk, ta en tur og finn din favoritt! Har du et lite bad, sett færre duftpinner i oljen, da blir ikke lukten like kraftig! 

Vær konsekvent med farger
De fleste bad er ikke særlig store, vær derfor nøysom med antall farger du innreder med. Hvis badet ditt ikke har vindu, velger du med fordel lyse farger.