Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Farsdag webbanner 1920x580

De beste farsdagsgavene

Farsdag nærmer seg – en dag hvor vi hedrer alle fantastiske fedre. En dag hvor pappa får litt ekstra oppmerksomhet. Under har vi samlet noen gavetips pappa garantert setter pris på!

Tradisjon tro feires farsdag den andre søndagen i november. Hva er vel hyggeligere enn å gi ekstra oppmerksomhet til en farsfigur du er glad i da?

Husk at det er oppmerksomheten som teller. Du ikke trenger gi en stor gave, verken i størrelse eller pris. Server kaffe på sengen sammen med noen gode ord, en god frokost på senga, bak en kake sammen med barna eller bare lag et hyggelig kort. Dette vil garantert bli satt pris på!

Ønsker du derimot å skjemme han bort litt ekstra har vi samlet de 10 beste farsdagsgavene under:

1. EN GOD BOK
La far fordype seg i spennende krim satt til lokalmiljøet i Larvik. Sak 1569 er del 15 i krimserien om William Wisting, skrevet av Jørn Lier Horst.


Sak 1569 av Jørn Lier Horst. Fra ARK Bokhandel, kr 399,-

«William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn.

Mens forsvinningen fremdeles skaper overskrifter mottar han et brev som kun inneholder en spesiell tallkombinasjon. Det trekker ham inn i en gammel sak han ikke tidligere har hatt befatning med.»

2. MOCCAMASTER
Hett tips! Gi en gave du også kan nyte godt av selv. Den ikoniske Moccamasteren gir deg 1,25 L kaffe på 6 minutter og tar seg godt ut på kjøkkenbenken.


Moccamaster kaffetrakter KBG962 AO. Kjøpes hos Jernia, kr 2 499,-

3. GAVEKORT FRA NORDBYEN
Et gavekort er en perfekt gave til den som har alt eller den som ønsker seg alt. Valgene og mulighetene er uendelige! Kortet kan brukes i alle våre nærmere 50 butikker og kjøpes i gavekortautomaten utenfor Narvesen i 1.etg. 

 

Kortet kan lades med valgfritt beløp fra kr. 100,- til kr. 5 000.4. VARMT TILBEHØR

Hva er vel bedre å gi enn gaver som passer perfekt for sesongen? Lune ullskjerf og hansker i skinn passer perfekt for å holde varmen og tar seg i tillegg godt ut på far.

 


Utvalg av skjerf, hansker og lue fra Match.

5. HUDPLEIE
Det er slettes ikke alle menn som er like gode til å ta vare på huden sin. Hva med å gi en spennende liten velværepakke til far?


Toalettmappe med fuktighetskrem, ansiktsvask og dusjsåpe. Fås hos VITA, kr 279,-

6. SMART VÆRSTASJON HJEMME
Netatmo Smart Home Weather Station er en Internett-tilkoblet værstasjon som gjør at du kan følge med på temperaturer etc. både inne og ute. De to trådløse enhetene måler, i tillegg temperatur og luftfuktighet, også lydnivå og luftens kvalitet innendørs.

Koble til appen og følg med uansett hvor du er i verden!


Netatmo smart værstasjon. Fås hos Clas Ohlson, kr 1 295,-.

7. PAPPAS KOPP
Pappas kopp! Fortjener pappa litt oppmerksomhet? Gi en fin kopp han setter pris på. Gi den også med en pose herlig kaffe eller te fra Kremmerhuset så er gaven komplett.


Pappas kopp. Fra Kremmerhuset, kr 60,-

8. EN FLOTT GENSER
Gi far en ny genser til kolleksjonen – denne kan brukes alene eller med skjorte under for et litt mer pyntet uttrykk. 

Supima bomullen har en finere kvalitet enn den velkjente pima bomullen der også fibrene er lengre og mer slitesterke. Genseren kommer med en tradisjonell rund hals og ribbestrikkede detaljer.


Supima Cotton genser fra Dressmann, kr 399,-.

 9. KNIVSETT TIL HOBBYKOKKEN

Er far en ivrig hobbykokk? Hva med et knivsett bestående av trancherkniv (bladlengde 22cm) og kokkekniv (bladlengde 15cm)? 

Victorinox Wood er en serie kniver og tilbehør med tidløst design og håndtak i polert rosentre. Håndtakene FSC-sertifisert. Rosentre er et hardt treslag med høyt oljeinnehold og krymper derfor lite.


Viktorinox knivsett fra Jernia, kr 769,- (ord.pris 1 469,-)

10. KLOKKE ELLER SMYKKER
For mange menn er klokken blant de få smykkene som brukes. Da kan det være ekstra hyggelig å få dette i gave!

Det finnes også flere gode alternativer hos Bjørklund hvis man vil bruke litt mindre penger;
• Felix signetring i stål, kr 298,-
• Felix Armbånd med stener, kr 298,-

Gant Hemstead klokke fra Bjørklund, kr 2 298,-