Slik skaper vi trykk handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trykk handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
LargeDesktop

Den trendy skjortejakken

Hvis du skal satse på bare én jakke i høst er det definitivt skjortejakken. Den passer perfekt akkurat nå som både været og temperaturen er skiftende. Til de varmere dagene holder det med en t-skjorte under, og når det nærmer seg kaldere dager kjører du lag på lag med dine yndlingsgensere under. Skjortejakken passer alle anledninger, helt enkelt! Vi har samlet 8 av våre beste skjortejakker som du finner i våre butikker. Alle priser er veiledende, og lokale avvik kan forekomme. *Hovedbildet er hentet fra Lindex.

DEN RUTETE
Rutete lumberjack look? Yes please! Dette er en skjortejakke vi kommer til å se mye av i høst.

zizzi_skjortjacka_bildspel_303_303
Zizzi, kr 799,95,-

H-M_skjortejakke_ruter_303x303
H&M, kr 499,-

DEN NYE TRENDLENGDEN
En av de største trendene i høst er den lange skjortejakken. Carlings sin modell omfavner dessuten den populære workwear-stilen. Win-win, om du spør oss!

carlings_skjortjacka_bildspel_303_303
Carlings, kr 1 299,-

Lang jakke med knappelukking, brystlommer og stikklommer foran fra Vero Moda. Jakken er perfekt til skinny jeans og høyhælte boots. Classy og rålekker!

Veromoda_skjortejakke_303x303
Vero Moda, kr 599,95,-

FLUFFY KLASSIKERE
Teddyjakken tok oss alle med storm i fjor, og den er fortsatt like aktuell i år. Denne kule varianten fra Vero Moda har den perfekte rustbrune fargen som er veldig fin i kombinasjon med lys denim. 

cassels1_skjortjacka_bildspel_303_303
Vero Moda, kr 499,95,-

En fluffy klassiker fra Lee. Så deilig at du mest sannsynlig aldri kommer til å ville bytte den ut.

carlings2_skjortjacka_bildspel_303_303
Carlings, kr 1 399,-

En deilig teddy-skjortejakke som gir deg nøyaktig rett kombinasjon av høy trendfaktor og et klassisk snitt. Denne er så god at du aldri kommer til å ville ta den av!

lindex_skjortjacka_bildspel_303_303
Lindex, kr 499,-

BEST I BEIGE
Vil du satse på en tidløs skjortejakke som holder sesong etter sesong er denne beige jakken med avtagbart belte det perfekte valget! Beltet i midjen gjør at du raskt kan få en mer pyntet look. 

bikbok_skjortjacka_bildspel_303_303
Bik Bok, kr 699,-