Se årets utepotter

Inspirasjon fra Mester Grønn

I sommer kommer vi til å tilbringe mye tid hjemme, og da er det ekstra hyggelig å gjøre det fint utenfor med utepotter fylt med vakre sommerblomster.

Årets utepotter er på plass i butikkene våre, og du kan velge mellom mange forskjellige materialer, former, størrelser og farger.

Potteplante 1

Miljøvennlige og stilige Ecopots i resirkulert plast
Vi fortsetter med de populære pottene i resirkulert plast fra vår dyktige leverandør Ecopots. Dette er solide og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne.  Vi selger Ecopots i mange ulike varianter og størrelser. De kommer i fargene sort og grå. I tillegg har vi noen varianter i lys grå og gråbrun.

Trendy Cosapot
Cosapots er en noe mer eksklusiv serie. Vi har tatt inn potter i ulike størrelser og fasonger, og pottene kommer i fargene sort og lys grå. Cosapots er laget av polyester, fiberglass og naturlige tilsetningsstoffer, og er dermed lette å flytte på. Cosapots har potteføtter som er støpt inn på undersiden av pottene, dette løfter potten fra underlaget og sørger for god drenering.

Kurver i naturmateriale
Vi har også forskjellige typer kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden, og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene.

Fyll pottene med vakre sommerblomster, og nyt sommeren i din egen lille oase. Ta turen innom butikken for mer inspirasjon.     
Kurv med oliventre

Aktuelt

Velg bievennlige blomster

Antallet bier og andre pollinerende insekter har gått ned de siste årene, og flere arter står i fare for å bli utryddet

Skap ditt eget resort hjemme!

- presentert av Kid Interiør, Mester Grønn og Christianina Glasmagasin