Informasjon vedrørende korona

Kjære kunder,

Farmandstredet har åpent som normalt, men de fleste butikker har noe avvikende åpningstider og enkelte butikker kan være stengt, som en konsekvens av Covid-19. Se butikkenes websider og sosiale medier for oppdaterte åpningstider. Du kan også finne butikkenes telefonnummer her. Vi beklager dette og ber samtidig om deres forståelse.

 

I denne utfordrende tiden oppfordrer vi deg til å gjøre det som er nødvendig for å ta vare på helsen til deg og dine kjære, ved å følge rådene fra lokale helsemyndigheter. Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre. Unngå håndhilsning og hold ellers god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

 

På kjøpesenteret har følgende tiltak allerede blitt iverksatt: 

  • Informasjonsplakater på hele senteret (om riktig håndvask, hvordan man kan bidra til å forebygge smitte, hva man burde gjøre dersom man opplever symptomer osv.)
  • Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv.)
  • Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft.
  • Etablert beredskapsrom, som står klart om nødvendig.

 

Vi vil berømme både kunder og ansatte for å ta godt vare på hverandre i denne utfordrende tiden, og takker dere for omtanken og hensynet som dere viser. 

 


Aktuelt

Velg bievennlige blomster

Antallet bier og andre pollinerende insekter har gått ned de siste årene, og flere arter står i fare for å bli utryddet

Se årets utepotter

Inspirasjon fra Mester Grønn