Helse & Skjønnhet
Velkommen til The Body Shop!
 
The Body Shop ble grunnlagt i 1976 som en protest mot skjønnhetsindustrien. Anita Roddick, som grunnla The Body Shop, mente skjønnhetsindustrien var direkte fordummende, spilte på menneskers mindreverdighetskomplekser og dessuten hadde en helt overfladisk innstilling til alt som var viktig i livet.
 
Fabelaktige, innovative og velduftende produkter som gjør akkurat det de sier de skal gjøre! Alle The Body Shops produkter er laget med kjærlighet til livet, respekt for naturen, lidenskap for mennesker og med en tro på at etiske skjønnhetsprodukter er den eneste retningen å gå. Vi har et godt utvalg innen hudpleie, kroppspleie og makeup, og våre kundeveiledere er klare for å hjelpe deg med å finne dine favoritter.
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr. Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig; sammen kan vi klare det! Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:

The Body Shop

open iconÅpen
hours
TILBUD

Januartilbud

- Tea Tree Night Mask 150 kr (ordinær pris kr. 219,-) - Hårpleie/Shampo & balsam 250ml og hårkurer -25% (gjelder ikke 400ml) - Hemp Lip Protector 50 kr (ordinær pris 89,-) - Kroppspleie i seriene Pink Grapefruit og Fuji Green Tea -25%

04/01/21 - 27/01/21

TJENESTER

Flere butikker