Helse & Skjønnhet
Velkommen til Rituals!
 
Rituals gjør deg oppmerksom på øyeblikkene og hjelper deg til gjøre dem til små stunder av glede. Enten du tar et deilig, langt bad eller lager god atmosføre med den rike duften fra asiatisk røkelse, hjelper Rituals deg til å finne lykken i de små tingene.
 
Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, make-up og produkter til hjemmet blander Rituals modern teknologi med tradisjonelle ritualer fra det fjerne østen. Resultatet er ekslusive og rimelige produkter som forvandler dine daglige rutiner til mer meningsfulle ritualer. Shopping på Rituals handler ikke bare om herlige produkter men også en fin avslappende stund.
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
Vi bryr oss om ditt personlige velvære i samme grad som vi verdsetter planetens velvære. Ved å ta lidenskapelig vare på begge deler, tror vi at vi kan bane vei til en mer bærekraftig verden. Vi arbeider hardt for å beskytte, bevare og ta vare på planeten ved å innføre hensiktsmessige tiltak for å begrense fotavtrykket vårt på Moder jord, slik at vi kan nyte hennes mektige skjønnhet i de kommende generasjoner. Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:
Rituals_1

Rituals

open iconÅpen
hours
TILBUD

NEW SOULWEAR COLLECTION

Wrap yourself in allure and elegance with the new Soulwear Collection for Spring Summer 2021

Fast tilbud

Flere butikker

AKTUELLE TILBUD

Flere butikker