Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Matbutikk
Velkommen til MENY!
 
MENY er Norges største supermarkedkjede med 186 butikker og ca. 10.000 ansatte hvorav nær 1000 har fagbrev innen matfag.
Hos MENY får kundene hele handlelisten på ett sted. Vi gir våre kunder den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige medarbeidere yter god service basert på god varekunnskap. Vi i MENY er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og flinke ansatte som kan hjelpe med tips og råd til et bedre måltid. Vi mener at spiser du bedre, så lever du bedre.
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
MENY er som eneste dagligvarekjede Miljøfyrtårnsertifisert. Det innebærer at vi har fokus på redusert energiforbruk, lavere utslipp, mindre matsvinn og plast, samt økt kildesortering og gjenvinning. I tillegg ønsker vi å bidra til flere bærekraftige produkter, utvidet matmangfold, mer kortreist mat, bedret dyrevelferd, sunnere kosthold, styrket fagkunnskap og et inkluderende arbeidsliv. Med vår daglige lidenskap, skal vi endre folks matvaner! Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:
meny-742

Meny

open iconÅpen
hours