Mote
Velkommen til Masai!
 
Masai Clothing Company ble grunnlagt København i 1992. I dag selges klærne i mer enn 1300 uavhengige detaljbutikker og stormagasiner, fordelt på 25 land, samt i over 35 egne konseptbutikker, fordelt på 14 i Danmark, 14 i Sverige og 9 i Norge. Vi designer og markedsfører klær til den motebevisste kvinnen som foretrekker en avslappet og personlig stil. De spennende og varierte silhuettene, i en blanding av fine metervarer i høy kvalitet og vakre mønstre, skaper det unike uttrykket som kjennetegner oss.
 
Vi er stolte av vår danske designarv, som kommer til utrykk gjennom vår åpne og inkluderende tilgang til mote. Hos Masai tror vi på, at tøy skal være et utrykk for det gode liv du skaper for deg selv- uansett hvor du er i livet. Og derfor er våre kolleksjoner, passformer, farger og mønster inspirert av kvinner fra hele verden.
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
Masai er opptatt av å vise omtanke ovenfor alle som er involvert i Masais leverandørkjede og Masais kolleksjon. Vi, så vel som alle Masai-leverandørene, anerkjenner og handler i samsvar med våre etiske retningslinjer. Våre etiske retningslinjer er bygget på internasjonale arbeidsstandarder som beskytter arbeidernes rettigheter. Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:

 

Masai er konkurs, det er for tiden salg på alle resterende varer i butikken. 

masai-588

Masai

open iconÅpen
hours
TJENESTER

Flere butikker