Mote

Lindex

Lindex tilbyr et bredt sortiment med flere motekonsepter innen dame- og barneklær og undertøy, samt kosmetikk og hudpleie. Det som kjennetegner Lindex’ mote er god passform, kvalitet, høy prisverdi med rett motefølelse som er produsert på en bærekraftig og ansvarsfull måte.

Vår mote skal inspirere og vi vil at kunden skal finne noe hos oss for alle anledninger i livet. Det skal være enkelt å handle og kombinere våre ulike plagg, alt for at man som kunde skal finne produkter som passer sin personlighet, stil og behov.

Vår mote har en tydelig skandinavisk arv som innvirker på designen av våre plagg, og gjør oss unike som internasjonalt moteforetak.

På hovedkontoret i Gøteborg sitter et stort team med designere, innkjøperer, assistenter, mønsterutviklerer, produktsjefer og innkjøpscontrollere, som hjelper til gjøre alle de kreative idéene om til ferdig produkt. Utover den fantastiske moten som våre interne designere skaper, har vi også siden 2009 samarbeidet med eksterne designere. Det har gitt dynamiske, spennende kolleksjoner med Missoni, Matthew Williamson og Jean Paul Gaultier.

lindex-588

Lindex

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

VIC
Stengt
Bik Bok
Stengt
Gullfunn
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!