Restauranter

La Baguette

Historien om La Baguette

I 1985 fikk vi en idé: rask, sunn mat på fransk vis. Vi sørget for å ha et stort utvalg av gode råvarer, og så lot vi gjestene våre velge hva de ville ha på bagettene sine. Og La Baguette ble fort populært. Folk hadde sansen for det franske – både croissantene, de lange forklærne, det parisiske fortauspreget i kafeene og de digre bollene med café-au-lait. Men mest av alt var folk begeistret for gode bagetter.

I dag er vi fremdeles opptatt av å lage eksepsjonelle, nysmurte bagetter, og vi har selvsagt beholdt den franske sjelen i La Baguette. Det betyr allikevel ikke at vi trenger å være gammeldagse. La Baguette skal være nytenkende og bruke teknologi for å gjøre det enkelt å velge et sunnere alternativ til fast-food. Og selv om vi går inn i fremtiden med bestillings-app og bedre kunnskap om råvarene vi bruker, er innstillingen den samme som i 1985: Det hele begynner med gode, nysmurte bagetter.
Hva med en Caffe latte på vei til jobb? På hverdager kl. 07-10 tilbyr La Baguette Caffe latte til kun 25,-. En oppkvikkende start på dagen!

La-Baguette_1

La Baguette

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Big Bite
Stengt

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!