Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Mote
Velkommen til Dressmann!
 
Hos Dressmann finner du herreklær alle menn trenger for en elegant og tidløs garderobe. Fra formelle dresser, stilige blazere, formelle og uformelle skjorter og alt du trenger av tilbehør, til funksjonelle parkaser, varme jakker, flanellskjorter og premium jeans. Med fokus på ypperlig service og gode kjøpsopplevelser for kunden, har klesbutikken Dressmann som intensjon å levere den beste kvaliteten til riktig pris.
Dressmann XL har fokus på stil, komfort og kvalitet for herrer i størrelsene 2XL til 9XL.
Klærne er basert på Dressmanns utvalg, med materialer og snitt nøye tilpasset den større kundens behov og ønsker. Her finner du alt fra skjorter med kort erm og lang erm, lette og behagelige blazere og jakker og tre-delte dresser, til shorts og fritidstøy. Alt i klesbutikk behagelige lokaler med god kundeveiledning.
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
Som en del av Varner gruppen er kjernen av vår virksomhet et sterkt fokus på bærekraftig utvikling. Bærekraft for oss er å ta gjensidig ansvar for klima og miljø, mennesker og forbrukere. Det betyr å jobbe for mot en sirkulær forretningsmodell med så liten negativ påvirkning på klima, miljø mennesker og dyr som mulig. Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:
dressmann-113

Dressmann

open iconÅpen
hours

Flere butikker

AKTUELLE TILBUD
AKTUELLE TILBUD
Lindex
Åpen

Flere butikker