Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Slik skaper vi trygg handel. Les om våre smittverntiltak
Les mer
Carlings
Mote
Velkommen til Carlings!
Carlings er et livsstilskonsept med røffe butikker, preget av de ansatte.
 
Carlings har stått sterkt som en del av norsk ungdomskultur i over 30 år. Her finner du alt du måtte drømme om av jeans og det hotteste innen streetwear. Carlings har et stort sortiment av t-skjorter, gensere og de aller tøffeste jakkene. Butikk-konseptet er forankret i denim og musikk og representerer energiske unge som ønsker å utfordre normen.
 
Vi fører blant annet følgende merker: Abrand, Alpha Industries, Brixton, Caterpillar, Converse, Dickies, Diesel, Dr Denim, Dr.Martens, Eastpak, Elvine, Human Scales, Karve, Lee, Levis, Makia, NA-KD, Neuw, Obey, Profound, Rains, Rotation, Saddler, Santa Cruz, Stay, Stuhf, Svea, Vailent, Vans, Web, Exclusive, Win Win, Win Win Denim, Wrangler
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
Som en del av Varner gruppen er kjernen av vår virksomhet et sterkt fokus på bærekraftig utvikling. Bærekraft for oss er å ta gjensidig ansvar for klima og miljø, mennesker og forbrukere. Det betyr å jobbe for mot en sirkulær forretningsmodell med så liten negativ påvirkning på klima, miljø mennesker og dyr som mulig. Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:
 
carlings-617

Carlings

open iconÅpen
hours
TJENESTER

Flere butikker

Glitter
Åpen
AKTUELLE TILBUD
AKTUELLE TILBUD

Flere butikker