Carlings ny
Mote
Velkommen til Carlings!
Carlings er et livsstilskonsept med røffe butikker, preget av de ansatte.
 
Carlings har stått sterkt som en del av norsk ungdomskultur i over 30 år. Her finner du alt du måtte drømme om av jeans og det hotteste innen streetwear. Carlings har et stort sortiment av t-skjorter, gensere og de aller tøffeste jakkene. Butikk-konseptet er forankret i denim og musikk og representerer energiske unge som ønsker å utfordre normen.
 
Vi fører blant annet følgende merker: Abrand, Alpha Industries, Brixton, Caterpillar, Converse, Dickies, Diesel, Dr Denim, Dr.Martens, Eastpak, Elvine, Human Scales, Karve, Lee, Levis, Makia, NA-KD, Neuw, Obey, Profound, Rains, Rotation, Saddler, Santa Cruz, Stay, Stuhf, Svea, Vailent, Vans, Web, Exclusive, Win Win, Win Win Denim, Wrangler
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
Som en del av Varner gruppen er kjernen av vår virksomhet et sterkt fokus på bærekraftig utvikling. Bærekraft for oss er å ta gjensidig ansvar for klima og miljø, mennesker og forbrukere. Det betyr å jobbe for mot en sirkulær forretningsmodell med så liten negativ påvirkning på klima, miljø mennesker og dyr som mulig. Les mer her.
 
Følg oss gjerne i sosiale medier:
 
carlings-617

Carlings

open iconÅpen
hours
TJENESTER

Flere butikker

Cubus
Åpen
Masai
Åpen
Burre
Åpen

Flere butikker