Mote
Velkommen til Bianco!
 
Fra catwalk til sidewalk – Bianco tar de nyeste trendene og gjør dem tilgjengelig for alle!
Våre designere forvandler ideene sine til couture og prêt-a-porter ved inspirasjon fra kunst, musikk, street fashion og undergrunns kultur. Kolleksjonene er preget av en kompromissløs følging av de nyeste trendene laget av kvalitetsmaterialer som garanterer den høyeste verdien for pengene. I tillegg til vår forkjærlighet for sko har vi også en rekke allsidige tilbehør som passer med skoene.
 
Bianco ble etablert i Danmark i 1987 og har i dag over 100 butikker i hele Norden og Tyskland. Bianco er en del av BESTSELLER group som er representert i over 14 land med en stor variasjon av butikker og engros kunder.
 
Vi fører blant annet følgende merker: Bianco, Cashott, Meraki, Object
 
Vår strategi og arbeid for bærekraftig utvikling:
 
Å bære vår del av lasset for at verden skal være et godt sted å leve nå og i fremtiden er viktig for oss. Les mer i vår «code of conduct». «Bringing fashion FWD until we are climate positive, fair for all and circular by design» er vårt slagord som en del av Bestseller Group. Les mer her.
  
Følg oss gjerne i sosiale medier:
 

 

Photocredit: @k.fjermedal

bianco-212

Bianco

open iconÅpen
hours
NYHETER & HVA SKJER

Rosa Sløyfe aksjonen 2020

Kupongkampanje - FarmandClub

Klubbdager på Farmandstredet - for medlemmer i FarmandClub (14 - 26 sept)

TILBUD

Bianco Skopleiekit kr 249,-

I oktober selger Bianco Skopleiekit til kr 249,- (20 ,- doneres), Imbox behandling kr 39,- (5,- doneres) og posene til kr 2,50,- (2kr doneres)

25/10/20 - 31/10/20

Flere butikker

Eurosko
Åpen

Flere butikker