Helse & Skjønnhet

SpecSavers

Velkommen til SpecSavers

SpecSavers ble stiftet i 1984 av ekteparet og optikerene Dame Mary Perkins og Dough Perkins. Forretningsideen ble til på et bordtennisbord på venteværelset på den engelske kanaløya Guernsey, og har siden oppstarten forblitt en familiebedrift. I dag ledes SpecSavers fremdeles av grunderne selv og deres sønn. John Perkins.

SpecSavers kom til Norge i 2005, og har siden da vokst til 75 butikk er spredt over hele landet fra sør til nord. De norske SpecSavers-butikk ene eies og drives av optikere i samarbeid med personer med varehandelerfaring.

SpecSavers Farmandstredet åpnet i juli 2005 og eies og drives av Bente Thoresen og Inger Marie Wiik. Vår visjon er at vi med lidenskap skal levere mest verdi for pengene og bidra til best mulig øyehelse for alle. Enkelt, klart og konsekvent. Slik skal vi overgå våre kunders forventninger hver gang!

Vi står klare for å hjelpe deg med å ta synsundersøkelse, og å finne riktige briller og linser for deg.

Vi fører merker fra blant annet: Karne Millen, Replay, Osiris, Timberland, Cheap Monday, Quicksilver, Bruuns Bazar, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld og mange fler.

Bestill synsundersøkelse her:https://www.specsavers.no/bestill-en-synstest

Ønsker du å kontakte oss på e-post, er du velkommen til det: tonsberg@no.specsavers.com

Velkommen til oss!

specsavers-404

Specsavers

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Normal
Åpen
KICKS
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!