Helse & Skjønnhet

Klippotequet Trend

Besøk oss i 1 av 3 salonger i Klippotequet-kjeden på Farmandstredet.

Vi på Klippotequet Trend ønsker deg velkommen til en forfriskende opplevelse hos en av våre kreative og oppdaterte frisører. Vi har et stabilt og godt miljø, hvor flere av våre frisører har vært ansatt i denne salongen i over 20 år. Våre kunder er damer og herre i alderen 0-100 år, med hoved tyngde på den moderne kunde i aldersgruppen 15-50 år. Vi har både timebestilling og Drop-In.

Vil du fornye deg gratis?

Vi har til en hver tid flinke og ivrige lærlinger som trenger modeller i sin opplæring. Kom gjerne innom og hør med oss, så kan det hende du kan få en time GRATIS hos noen av dem!

Vi fører disse merkene: Wella, High-Hair, Koleston Perfect, Colour Touch, System Professional, Sebastian, Body Double, X-Tha, Tigi, Fudge, Bed Head, Catwalk, Hardcore, S-Factor, Cutrin, Renati, Nordic Balance, Chooz, Bio+, Sensitive, Hair Collection, XL, Indola, Cruch, Kerastase, Redken, Osis+, Nisim, Urban, GDH-slettetang, Illumina, Moroccanoil, Instamatic, Nioxin, Cosmobeauty, Innocense, Color Rebell, Cerafill, Warehouse, Gorgeous

klippotequet-trend-174

Klippotequet Trend

close iconStengt
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!