Too Good To Go på Farmandstredet

Nyheter27/08/2019

Espresso House, Meny, Narvesen og La Baguette ønsker å bidra til å redusere matsvinn og er å finne i appen "Too Good To Go". 

Hva er Too Good To Go?

Too Good To Go er en god, brukervennlig og gratis app som bidrar til å redusere matsvinn. Vi kobler forbrukere opp mot spisesteder og butikker som har overskuddsmat som ellers ville blitt kastet.Too Good To Go er også en holdningskampanje. Matsvinn er et stort miljøproblem. Vi jobber med å spre budskapet og gjøre både forbrukere og bransjen mer bevisste på hvordan vi utnytter ressursene på best mulig måte.

Det koster ingenting å laste ned appen, maten du eventuelt "redder" må du betale litt for. 

Hva slags mat kan du redde? 

Du finner masse forskjellig mat på Too Good To Go. På Farmandstredet kan du hos La Baguette og Espresso House forvente å finne påsmurt, bakst og annet godt, hos Meny kan du velge mellom bakevarer, en generell forundringspakke eller varer fra varmmatdisken. 

Hvordan bestiller og henter du mat?
Last ned appen via App Store eller Google Play og opprett en konto. Når du er logget inn får du opp spisestedene og butikkene som finnes i nærheten. Velg det du har lyst på og betal i appen. Møt opp hos spisestedet til angitt hentetidspunkt og vis kvitteringen til betjeningen. Ta med deg maten hjem og nyt med ekstra god samvittighet.

 

Av Farmandstredet

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : +47 407 25 607
> Kontakt oss

Top