Rosa Sløyfe

Nyheter03/10/2019

Flere butikker på Farmandstredet støtter Rosa Sløyfe

Bianco 

Bianco er i år stolt sponsor av Rosa sløyfe. Bianco Farmandstredet donerer blant annet 5 kr for hvert skopleieprodukt du kjøper og 5 kr når du får behandlet skoene dine i butikk.. Ta vare på skoene dine, og støtt Rosa sløyfe samtidig! 

Mester Grønn

Hver dag får ni kvinner i Norge beskjed om at de har fått brystkreft. Alle disse er ulike, og ingen får nøyaktig den samme kreftsvulsten. Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling. Hos Mester Grønn får du i hele oktober kjøpt flotte Rosa sløyfe-produkter, der en del av salgsbeløpet går til aksjonen.

Rosa sløyfe-aksjonen er en fin anledning til å vise omtanke for de som rammes av brystkreft. Så spre rosa kjærlighet i oktober ved å kjøpe et Rosa sløyfe-produkt.


 

Lindex

Lindex støtter årets Rosa sløyfe aksjon. Fredag 4/10 inviterer Lindex farmandstredet til Rosa frokost. Mellom kl 10-13 donerer Lindex 10 % av omsetningen til Rosa sløyfe aksjonen. Pengene går til en utrolig viktig sak som vi i Lindex vil være med å sette fokus på.


 

La Baguette

La Baguette har siden 2015 vært stolt partner av Rosa Sløyfe- aksjonen gjennom Rosa Lunsj. 

I år er temaet for aksjonen «personlig tilpasset brystkreftbehandling», og vi har i år som tidligere valgt å ha en av bestselgerne våre på kampanje, kylling og avocado baguetten. 10 kroner per solgte kampanjerett går til Rosa sløyfe aksjonen.

 

Av Farmandstredet

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : +47 407 25 607
> Kontakt oss

Top