Julegavetipsene til han

Gaveideér05/12/2018

Hva skal du kjøpe i julegave til mannen i livet ditt i år? Og hva planlegger du å gi til din sønn, far, svigerfar, bror eller kompis? Hva er det gutta vil ha i år? Vi har løsningen på gavekabalen, uansett alder og interesser, og enten han foretrekker harde eller myke pakker – store eller små.

Det er få ting som er bedre på julaften enn å se gleden i øynene på de som får en julegave som virkelig faller i smak. «Hvordan visste du at jeg ønsket meg denne? Den har jeg kikket på lenge!». Det er jo gjerne en sånn type reaksjon vi drømmer om å få. For å finne den ene gaven som vil skape ekte begeistring og glede, kan det være et tips å tenke på hva det er som opptar han på fritiden. Er det en hobby han dyrker og som han trenger nytt utstyr til? Eller klager han over en sliten PC-bag som er moden for utskifting? Hva vil en handyman ha til jul? Eller hva med trenings- og friluftsentusiasten, hobbykokken, moteløven, studenten eller businessmannen? Det krever ofte litt tankevirksomhet å hente frem den gode gaveideen, men det er helt klart verdt det når du finner det som får han til å glise ekstra bredt.

Under finner du et lite utvalg av alt det fine, praktiske og morsomme du kan kjøpe til gutta. La deg inspirere!

Til den utkårede

Mannen i livet ditt – han som får hjertet ditt til å banke ekstra mye. Hva i alle dager skal du pakke inn til han i år? Ikke gjør det vanskeligere enn det er. Ingen kjenner han bedre enn deg, og svaret på hva gaven bør være er nærmere enn du kanskje tror. Er det noe du vet han mangler i jobb- eller studenthverdagen? En ny PC-veske eller PC-mappe, et tøft belte, en stilig klokke, lommebok, koffert, weekendbag eller en tøff frakk eller jakke? Eller er det noe han trenger til fritidsaktivitetene sine, enten det er snakk om en interesse for trening, friluftsliv eller matlaging? Svaret på hva du kan kjøpe kan ligge akkurat der. Eller du! Hva med en morgenkåpe. Rett og slett fordi han alltid kommenterer at din ser så god ut.

Klassisk caps fra Jack & Jones kr 200, DD Isak-toalettmappe i skinn fra Morris kr 599, Redford rutet ullskjerf fra Match kr 399, Samsonite S'Cure hard koffert med fire hjul fra Morris kr 2 099, Triwa-klokke fra Bjørklund kr 1695, skinnbelte fra Carlings kr 499, PC-veske fra H&M kr 299. Hovedbilde: Match.

Til sønnen

Enten han studerer eller er i full jobb, er det mye fint og praktisk du kan finne på. Hva med sneakers, pensko eller joggesko, eller rett og slett basisplagg som en skjorte eller genser? Andre tips er å gå for et skjerf, et skinnbelte eller varme skinnhansker. Bruker han skinnsko daglig, er kalosjer er bra gavetips som sørger for at skoene overlever slaps og regn. Gå for tur- eller treningstøy til han som liker å holde seg i form eller kaffeutstyr til hobbybaristaen. Hudpleie for menn blir bare mer og mer populært, og et barberingsett til hjemmebruk er supertrendy. Er han en lesehest? Kjøp en god krimbok. Matentusiast og hobbykokk? Da vil en kokebok eller kjøkkenutstyr for hobbygourmetkokken slå godt an.

Amundsen Sports hettegenser fra Intersport kr 2499, Bodum pour over kaffebrygger fra Kitch'n kr 399, Haywood Ryggsekk fra Carlings kr 499, genser fra Carlings kr 399, bøker fra Norli: "Det innerste rommet" av Jørn Lier Horst kr 399 og "Kokkelære" av Tom Victor Gausdal kr 599, Adidas sneakers fra Eurosko kr 999, Edwin Jagger barberstativ i tre deler fra Kicks kr 1299. Hovedbilde: Intersport.

Til pappa og svigerfar

Pappa og svigerfar. Hva vil hente frem smilet hos de to? Tenk på hva de bruker fritiden på og hva som kan være nyttig og smart å ha. Vin- og/eller ølinteressert? Hva med noen pene glass eller en bok om temaet? For frilufts- og treningstypen vil både nytt tøy og utstyr slå godt an. Det vil heller aldri bli feil med en ny genser, skorte, eller et skjerf eller en lue til hverdagsbruk. Er tøflene hans slitte, er et par nye en super julegave. Og noe godt og spiselig er alltid fint å gi bort til han som har alt.

Redford-skjorte fra Match kr 599, Cognackuler med sjokolade fra Kremmerhuset kr 89, Jean Paul-lue fra Match i ullmix fra Match kr 299, spørrespillet Voksenpoeng fra Ark kr 299, Boka "Norsk øl, en guide til norske bryggerier" fra Ark kr 399, slip-in tøffel fra Eurosko kr 499, Eva Solo ølglass 2pk fra Tilbords kr 449, lommebok i skinn (Tiger of Sweden) fra Morris kr 899. Hovedbilde: Dressmann.

Til kamerat og bror

Ofte kan du bare tenke på hva du ønsker deg selv for å vite hva som vil slå an hos bestekompisen og broren din. Hva med hodetelefoner, kule klær, en lue eller en caps, toalettmappe, velvære- og hudpleieprodukter, en tøff mappe til PC-en eller Mac-en, en tøff sekk eller bag til treningen, parfyme eller et kult spill?

Caps fra H&M kr 99, blokkfarget hettegenser fra H&M kr 299, vannavvisende ryggsekk fra Morris kr 649, t-skjorte fra Jack & Jones kr 250, hodetelefoner med Bluetooth og aktiv støyredusering fra Teknikmagasinet kr 899, New Balance-sneakers fra Eurosko kr 1199. Hovedbilde: Carlings.

Av Farmandstedet

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (18)

Kontakt

40432252
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

22 31 83 05
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

33 33 35 85
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

63 87 00 00

Hjemmeside

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

48 51 42 50
Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

21 31 75 65

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top