titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Farmandstredet

Nyheter07/04/2017

Bli med bak i kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Farmandstedet, og se hva de mener er den hotteste trenden innen leppestift akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Farmandstedet har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Her kan du møte noen av våre ansatte og få deres tips til hvilke trender som gjelder innen leppestift akkurat nå!

Navn: Elisabeth Larsen
Tittel: Butikkleder fra 2006

Hva er det beste ved å jobbe på Fredrik & Louisa på Farmandstredet?
Jeg føler meg veldig heldig som jobber på Fredrik & Louisa Farmandstredet. Fredrik & Louisa er en utrolig morsom, spennende og hyggelig kjede å jobbe i. Det å jobbe på Farmandstredet er kjempe trivelig. Det er et senter hvor det skjer mye, det er et trygt og godt senter å jobbe i, med mange koselige kollegaer som jobber under samme tak. MEN det aller hyggeligste er alle de koselig og fine kundene som er innom i løpet av dagen, mange av disse har jeg blitt godt kjent med gjennom mange år på senteret og det setter jeg stor pris på.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Vi har mange varierte arbeidsoppgaver som skal gjøres i løpet av dagen for at butikken skal være i drift, men det viktigste og gøyeste er jo å få veilede og prate med kundene våre.

Hvordan er sortimentet deres?
Fredrik & Louisa er en selektiv parfymerikjede som tilbyr et bredt spekter av sterke merkevarer av kvalitetsprodukter innen hudpleie, makeup og duft.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i leppestift?
Vi ser fortsatt en sterk trend i matte lepper. Flere av våre store merkevarer har kommet med mye spennende matte leppeprodukter nå de siste dagene. MEN, det viktigste er jo å gå for det du selv trives med enten om det er shiny eller matt.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Vårens ”must have” til lepper må bli :
1. Dior addict lip sugar scrub:” En leppescrubb med balmeffekt” en mild eksfolierende leppebalm som gjør leppene fyldigere, glattere og gir intens komfort.
2. Lancome Matt shaker er en høy pigmentert flytende leppstift med pleiende oljer som sitter hele dagen.
3. Til de som ønsker mer shiny lepper så må det bli de nye fantastiske glossen fra Chanel ”Rouge coco gloss” de finnes i mange fantastiske herlige farger, det er en utrolig fuktighetsgivende gloss med intensiv glans.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

33 21 05 83

Hjemmeside

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top