titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Farmandstredet

Trend09/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Farmandstredet. Finn ut hva som er den hotteste trenden innen blazere akkurat nå!

Møt våre ansatte og få deres gode trendtips!
Her på Farmandstredet har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og finn ut hvilke trender som gjelder innen blazere akkurat nå!

Navn: Randi
Tittel: Butikksjef

Hva er det beste ved å jobbe på VIC på Farmandstredet?
Det beste er selvfølgelig alle de flotte klærne! Og sesongskiftene er jo alltid ekstra spennende. På VIC har vi også fantastiske blide og hyggelige kunder som gjør hverdagen vår veldig fin. Vi er en fin gjeng som jobber her med masse godt humør.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Først og fremst vil vi jo bruke dagene på kundene våre! Vi koser oss med å finne frem spennende antrekk som passer den enkelte kunde. Ellers er det utpakking/påfyll av varer og sørge for at butikken ser innbydende ut. Hvordan er sortimentet deres? Vi har noe for de fleste, både i fasong og pris. Kundene våre er alt fra 18-65+ og det liker vi! Med merker fra Jean Paul, Gant, Riccovero, InWear, Mac, BLU, Tommy Hilfiger, Rich&Royal, Mos Mosh og St. Tropez.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i blazere?
I tillegg til den klassiske blazeren kan blazere nå gjerne være med litt struktur og kule detaljer. Motebildet beveger seg også over i mer «Chanel inspirerte» jakker.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Det er blomsterprint overalt nå! På jakker, bukser, kjoler og topper. Bomberjakkene fortsetter, og man kan gjerne kombinere en blomstrete topp med en kul bomberjakke. Skjerf med patches er også et viktig tilbehør denne våren. Antrekket blir komplett med et par kule sneakers!

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

33 33 48 95

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top