titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Farmandstredet

Trend12/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Farmandstredet. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen denim akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Farmandstredet har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Gitte Been Skorge Førsund
Tittel: Selger
Butikk: Bogart

Hva er det beste ved å jobbe på Bogart på Farmandstredet?
Det å jobbe på Bogart gir meg følelsen av å få det beste fra 3 verdener; Jeg står sammen med fantastisk dyktige kolleger som motiverer og inspirerer. Videre får jeg jobbe med fantastiske kolleksjoner fra store merkehus, og sist men ikke minst, møter jeg daglig kunder som man knytter bekjentskap til og lærer å kjenne. Hver dag!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
En typisk arbeidsdag gir mye latter og magiske øyeblikk der man hjelper kunder med å finne antrekk til hverdags og fest. Det kan være de skal i et jobbintervju, på date eller trenger nye antrekk til en weekendtur. Kunden som endte opp med kjole og deretter booket eget bryllup, er et slikt øyeblikk.

Hvordan er sortimentet deres?
Sortimentet vårt bærer preg av at vi ønsker å nå ut til alle. Det er tenåringsjenta som ønsker seg hoodie og undertøy fra CK, småbarnsmoren som skal ha jobbantrekk som lar seg kombinere med livet som fotball-mamma, kunden som skal ha antrekk til møter og middagsavtaler, og hun som skal på fest og ønsker å skinne! Hverdags og eksklusivt, jeans og tyll, sneakers og pumps.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå i denim?
Den sterkeste trenden i denim nå er high waist, gjerne i rådenim. Videre gjelder preg av både vintage og boyfriend-look. Vi får nok også se mer av wide leg jeans. Gleder meg vilt!

Hva tror du blir ”must have” produkter?
”Must have” denne sesongen... Ta på deg Levis highwaist, en oversized bomberjakke, sleng en fargesterk veske over skulderen, topp det hele med caps fra Varsity og gå en deilig vår i møte!

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

33 31 77 02
  • Bogart på sosiale nettverk :
Andre butikker som selger Bogart

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top