titleNewsletter.newsletter

Få trendtips av våre ansatte på Farmandstredet

Nyheter25/05/2017

Bli med bak kulissene og møt våre fantastiske ansatte på Farmandstredet. Finn ut hva de mener er den hotteste trenden innen hårstyling akkurat nå!

Møt våre ansatte og få gode trendtips fra dem!
Her på Farmandstredet har vi mange engasjerte og fantastiske medarbeidere som jobber hver eneste dag for å gi deg gode handleopplevelser. Møt noen av våre ansatte og få tips til hvilke trender som gjelder innen denim akkurat nå!

Navn: Inger Andersen
Tittel: Daglig leder, Klippotequet Trend

Hva er det beste ved å jobbe på Klippotequet Trend på Farmandstredet?
Det beste, og det som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver morgen er mine 18 kreative, arbeidsomme og flotte kollegaer som hver dag gjør den lille forskjellen for å gi våre kunder den gode følelsen.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?
Dagen starter med en kopp kaffe og hårstell på salongen, ofte sammen med kollegaer som kommer tidlig for litt egenpleie og litt småprat. Når klokken er 10.00 åpner vi, og det er gjerne tett program med fulle lister. Med god hjelp av flinke lærlinger og resepsjonister kommer vi alltid i mål. Hvordan er sortimentet deres? Vår hovedleverandør er Wella. Vi har i tillegg et stort vareutvalg med mange gode produktserier. Det brede sortimentet, gode kampanjer og vår beliggenhet på senteret gjør at varesalget utgjør en god del av omsetningen.

Hva er den sterkeste trenden akkurat nå innen hårstyling?
Vi har nå på våren vært i London, Berlin og Stockholm for å få inspirasjon. Vi så at en oppdatert boblinje er tilbake og det helt lange håret er ikke like sterkt i motebildet lenger. Fletting er fortsatt hot. I tillegg skal håret skal se mer naturlig ut. Det må gjerne brukes tid på både fargen og stylingen, med det må ikke skal se tilgjort ut. På herresiden så vi fortsatt den korte skinfade-looken. Samtidig sparer en del menn ute i Europa til langt hår og dette skal være velstelt.

Hva tror du blir ”must have” produkter?
Håroljer og saltvannsspray for den naturlige og tilfeldige look’en. Dessuten en god hårkur, siden et naturlig pent hår forutsetter at håret er sunt.

Vis på kart

Åpningstider

10-20 (10-18)

Kontakt

33 31 78 04

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top