Den store Skolesekkguiden

Gaveideér - Barn06/08/2019

Det viktigste å ha på plass før skolestart er skolesekken. Norli på farmandstredet har sekken enten du har et barn som begynner i barnehage, på skolen eller du selv er student. 

Barnehage 

Det er mye å tenke på når barnet skal begynne i barnehagen. Gode klær til både inne og utebruk er essensielt, men det som kanskje er mest stas for barnet er sekken som henger på ryggen. Å rusle inn porten med egen sekk på ryggen kan gjøre en allerede fin dag enda bedre. 

1. Klasse

Om barnet skal begynne på skolen er det viktig at sekken er god å bære, samtlig som den skal belaste ryggen minst mulig. 

Frii Of Norway

Dette er en helt ny type superlette ryggsekker. Sekkene veier kun 750 gram, som gjør den til en lek å ha på ryggen for små rygger. Sekkene har et ergonomisk bæresystem tilpasset barn og finnes i flere ulike design. 

Beckmann

Beckmann 1. klasse sekker har flere engasjerende design. Sekkende har 19 reflekser til mørke høstmorgener og flere spennende lommer som kan inneholde alt fra småstein til busskort og andre nødvendigheter. Sekken har en praktisk inndeling og er svært brukervennlig.  

Troll

Sekker fra Troll har et anatomisk bæresystem med myke, brede og justerbare bæreseler. Finnes i flere ulike deign, slik at et hvert barn kan finne et design som passer dem. Hos Norli får du 30 % på Trollskolesekker frem til 31. august.  

2.-7. klasse

Beckmann Classic

Større barn, større sekk! Den klassiske Beckmann sekken har de samme, viktige egenskapene som førsteklassesekken. Men barnet har vokst, og det er nødvendig med en sekk som er tilpasset en større kropp og en lengre rygg. Classic 28 liter har romslig plass, gode justeringsmuligheter og bærekomfort som en god tursekk. Sekken har god luftsirkulering i ryggen og inneholder regntrekk med gode reflekser i lokket.

Beckmann Urban

Urban er en populær retrosekk med den nostalgiske logoen og flere fine skinndetaljer ellers. Sekken har brystrem og aluminiumsspile som gir stabil og god bæring. Du finner et pratisk regntrekk i bunn. Den rommer 26 liter.

Ungdom og Student

Beckmann Urban

Passer like godt til en ungdom som student. Serien har et stilrent, retro-inspirert design og fine skinndetaljer. Sekken har brystrem og aluminiumsspile som gir stabil og god bæring. her får du eget rom til bærbar PC/Mac og regntrekk i bunn. Sekken rommer 30 liter.  

Fjällräven

Fjellrevens absolutt mest solgte ryggsekk som så dagens lys i 1978 og er fortsatt svært populær. For skolen til dagsturer eller sykling til og fra arbeid. 
Den har et stort hovedrom med stor åpning gjør det lett å sette i og ta ut bøker og PC. Sekken har to sidelommer og en lomme med glidelås i fronten. Håndtak på toppen og enkle skulderreimer. Refleks i logoen.

EASTPAK

Den klassiske EASTBAKEN har polstrede skulderremmer som tilpasser seg din kropp, og har også polstring i ryggen med lufting. Sekken har også en seprarat polstret lomme til PC/Mac. 

Av Farmandstredet

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : +47 407 25 607
> Kontakt oss

Top