Bli med og bestem hvem du synes fortjener Bylivsprisen her.

Nyheter05/04/2018

Under Tønsberg Awards blir det konsert og prisutdelinger for næringslivet i Tønsberg. Den gjeveste prisutdelingen er Bylivsprisen. Du kan være med å bestemme hvem som skal bli nominert.

Farmandstredet, Tønsberg Sentrum og Pulserende Kystperle ønsker å knytte samholdet i sentrum, og inviterer nærlingslivet til Tønsberg Awards 2018 i Foynhagen 26. mai. Under Tønsberg Awards blir det konsert med Julie Bergan og en rekke prisutdelinger for byen vår.
Bylivsprisen
Kjenner du noen som gjør noe ekstra for å styrke Tønsberg sentrum og som fortjener å bli satt pris på og løftet frem? Sammen med Tønsberg Sentrum og Pulserende Kystperle lanserer vi for første gang BYLIVSPRISEN. Stem frem din kandidat som enten er en person, et prosjekt eller en bedrift som fortjener litt oppmerksomhet. Nominer din kandidat her: https://no.surveymonkey.com/r/bylivsprisen2018 Siste frist for nominasjon er 15. april.

En jury vil plukke ut fire verdige kandidater som kan stemmes på via nett. Vinneren blir presentert under Tønsberg Awards. Ønsket er å være til inspirasjon for hverandre, styrke samholdet i sentrum, ta vare på byen vår og holde sammen.

Vil du vite mer om saken? Les Tønsberg Blad sin artikkel her:

https://www.tb.no/nyheter/kultur/naringsliv/camilla-og-ann-christin-deler-ut-bylivsprisen-for-forste-gang-du-kan-bestemme-hvem-som-far-den/s/5-76-772873

Av Farmandstredet

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top