titleNewsletter.newsletter

Ledige stillinger

Ekstrahjelp i vår Apple Premium Reseller butikk

Page one er en Apple Premium Reseller og en Apple Certified Service Provider. Vi er et enestående tilbud for de som bruker Mac profesjonelt og for hjemmebrukere. Butikken har stadig flere kunder, og trenger nå ekstra personer i staben. Vi søker derfor etter en fleksibel butikkmedarbeider som kan jobbe faste vakter og som ekstrahjelp ved behov. Vi har to ledige stillinger på 20% og 25%, og det er alltid mulighet for ekstra vakter. Arbeidsoppgaver er salg av Apple-produkter, kundebehandling, service, varemottak og ellers holde orden i butikken.
 
Hvem er du?
- Du er over 18 år.
- Du er pliktoppfyllende og lojal
- Du har en stor interesse for Mac, iPhone og iPad
- Du har en IT-teknisk interesse
- Du tar initiativ og er selvdreven.
- Du er glad i å selge og snakke med mennesker
- Det kan være en fordel dersom du har mulighet til å ta vakter på dagtid fra tid til annen.
 
Hva tilbyr vi?
- Spennende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø
- Utviklingsmuligheter
- Opplæring
- Lønn etter avtale
 
Oppstart er 01.08.18, eventuelt etter avtale. Send mail med søknad og CV merket «butikkmedarbeider» innen 10.05.2018 til jonmikael@pageone.no eller kom innom oss og lever en søknad personlig. Ytterligere spørsmål kan rettes til Jon Mikael Skaug på jonmikael@pageone.no

________

Flying Tiger Copenhagen søker butikkleder

Vi søker butikkleder med bred ledererfaring til snarlig oppstart!
Vi kan si det som er. Det kreves noe spesielt for å jobbe i Flying Tiger Copenhagen. Vi er ikke bare en butikk - det er et sted hvor kunden hver gang skal få en positiv overraskelse og ta med seg gode opplevelser hjem. Så i tillegg til å være en god kjøpmann så ser vi etter deg som kan skape den spesielle stemningen i butikken.

Du vil få totalansvar for butikkens drift og resultater.
Oppgavene innebører også å lede, motivere og utvikle butikkens medarbeidere.

Hos Flying Tiger Copenhagen ønsker vi butikkledere som:
-er positive og gode motivatører.
-har god økonomiforståelse.
-er trygge på å ta egne avgjørelser.
-er kreative og løsningsorienterte.
-liker høyt tempo.
-har stor arbeidskapasitet og drivkraft.
-har blikk for helhetstenking.

Flying Tiger Copenhagen kan tilby deg en spennende lederstilling med faglig og personlig utfordringer i en butikk med lekent utrykk og variert varesortiment.
Vi har konkurransedyktige betingelser og et lekent arbeidsmiljø.

Er dette noe for deg? Vi vurderer søknadene fortløpende, så send inn din søknad til oss så fort du kan. Les mer og søk her: https://flyingtiger-candidate.talent-soft.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=1770&idOrigine=502&LCID=1044&offerReference=2018-1770#.WtUMWKf8yjE.twitter

_______

Next to Nothing søker medarbeidere

Next to Nothing avd. Tønsberg, åpner i Farmandstredet 3 mai 2018 og selger undertøy, badetøy, nattøy og tilbehør. Vår profil er kvalitet, kunnskap og ”det lille ekstra”. Next to Nothing finner du også i Oslo på Vika terrassen, Byporten og på Sandvika Storsenter.
 
Vi søker etter to voksne medarbeidere som vil være med og utvikle butikken vår. Vi er på jakt etter medarbeidere som vil noe mer enn bare å ekspedere. Hos oss betyr ”kunden i fokus” noe spesielt. Vi vil derfor gi deg grundig opplæring i produkter, salg og kundebehandling slik at kundene våre ALLTID skal få en god opplevelse hos oss. Fordi vi er en liten butikk, vil du få godt innblikk og utvikling i alle arbeidsoperasjoner. Vi vil trenge hjelp 2-3 dager / kvelder pr uke og ca. annenhver lørdag. Vi er på jakt etter medarbeidere som har gode kommunikasjonsevner og er:
 
• Utadvendt og kontaktskapende
• ”Selgende”
• Ryddig
• Initiativrik
• Selvgående
 
Vi legger stor vekt på personlig fremtreden og evne til å skape godt miljø rundt seg. Har du erfaring fra salg i butikk (gjerne undertøy), er dette selvsagt en fordel, men ingen betingelse.
Vi kan tilby et hyggelig og hektisk miljø med mange spennende utfordringer. Lønn og andre betingelser etter avtale! Oppstart snarest.
 
Er dette en utfordring du har lyst på? Send oss en kortfattet søknad med CV på mail til vår butikksjef marit@inst.as innen onsdag 18.april 2018 . Merk tydelig søknaden med «Medarbeider Tønsberg».

________

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top