titleNewsletter.newsletter

Ledige stillinger

Masai søker moden butikkselger

Til vår butikk på Farmandstredet i Tønsberg, søker vi nå etter butikkselger 15t i uka.

Du kommer til å være en del av det teamet som skal representere Masai i Tønsberg. Det er viktig at du elsker å selge, og at du finner glede i å kunne hjelpe hver kunde i å finne de klærne som passer best til henne.

Som person er du utadvendt, positiv og dyktig til å skape gode resultater i butikken sammen med dine kolleger. Du har allerede bevist i tidligere jobber at du er en dyktig selger.

Masai ønsker alltid å være i forkant når det gjelder kundeservice, og derfor vil alle våre medarbeidere få løpende opplæring.

Hvis du synes en stilling hos Masai høres spennende ut og dette er noe for deg, sender du en motivert søknad sammen med CV på epost til acg@masai.dk eller kom innom butikken. Vi behandler søknadene fortløpende.

Om arbeidsgiveren
Masai Clothing Company er et dansk firma som designer og utvikler klær til den motebevisste kvinne, hun som har en avslappet og individuell stil. Våre design tar utgangspunkt i at alle kvinner er skapt forskjellige. Derfor hjelper og veileder vi hver enkel kvinne med å finne de klærne som passer akkurat til henne. Våre klær selges i dag i mer enn 20 land, og vi har 29 konseptbutikker og ca. 1400 forhandlere. Du kan lese mer om oss på www.masai.dk.

_____

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål

Åpningstider

Mandag - fredag 10-20
Lørdager 10-18

Phone : + 47 33 00 35 40
> Kontakt oss

Top